Buiten Schilderwerk

Buiten Schilderwerk

erasmus2

Buiten schilderwerk

Uw woning of pand in topconditie? Laat het verf of buitenschilderwerk van uw woning regelmatig controleren en wij adviseren u de beste en voordeligste aanpak voor het totaal beheer van uw woning of bedrijfspand.

Wij gebruiken alleen gerenommeerde professionele verfsystemen van Sigma . UV-werend, vuil en vochtwerend, slijtvast en natuurlijk een prachtig resultaat.

Door uw woning regelmatig te voorzien van een goede professionele verflaag, voorkomt u houtrot, en dure reparaties.

Nu kunt u extra voordelig uw woning of bedrijfspand laten schilderen omdat thans slechts 6% belasting hoeft te worden afgedragen, daarbuiten profiteert u sowieso van de bijzonder voordelige tarieven van schildersbedrijf de Bruin.

Wilt u meer weten? neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact op, of vraag een gratis offerte aan.

Buiten

Stel het buiten schilderwerk niet te lang uit, want door kleine haarscheurtjes die nu eenmaal ontstaan door zonlicht (UV), regen en andere weersinvloeden kan het hemelwater in uw houtwerk dringen en uw kozijnen , deuren en overige houtwerk aantasten.

Wij kunnen uw woning of bedrijfspand geheel gratis controleren en indien u wenst een meer jaren plan aanbieden. Niet alleen profiteert u dan van nog hogere korting, maar u heeft geen omkijken meer naar de conditie van het houtwerk van uw woning, en een uitgebreide garantie van 10 jaar op het verf en schilderwerk.

Interesse in een meer jaren plan of een vrijblijvend advies, of een van onze andere diensten ? Stuur ons gerust een bericht of belt u ons.

Buiten Schilderwerk was last modified: april 28th, 2014 by Fred