Toch maar een erkend bedrijf?

Toch maar een erkend bedrijf?

Davey-Zittend-klein

Erkende Schilder ?

U heeft vast wel eens iemand gesproken die zegt dat het schilderen of behangen  van uw woning door immigranten, zoals Polen of Britse schildersbedrijven  wel heel erg goedkoop is, waar Nederlandse bedrijven niet mee kunnen concurreren. Dit is onjuist. Vaak dragen zulk soort bedrijven geen belasting af en kunnen ze om die reden iets goedkoper werken, maar dit verschil verdwijnt vaak in de zakken van ‘vage’ uitzendbureaus of tussen personen.

Op de tweede plaats maakt men bijna nooit gebruik van gekwalificeerd personeel, zo zijn de medewerkers de ene dag schilders, en de dag erna timmermannen etc. Het doel is zoveel mogelijk geld verdienen, zonder daarbij naar de kwaliteit te kijken. Ten derde is het zo dat deze bedrijven soms niets doen aan voorbereiding , schuren, afplakken, en gebruiken ze de goedkoopste producten die er zijn.  Een nieuwe verflaag geeft al snel een mooi resultaat, maar slecht aangebrachte verf is eerder een  nadeel dan een voordeel, voor de professionele schilder die het daarna weer zal moeten opknappen.

Op de 4e plaats kunt u enige vorm van garantie simpelweg vergeten, omdat deze bedrijven dan in geen velden of wegen meer te vinden zijn.

Laat uw kostbare woning of bedrijfspand dan ook niet zomaar door een bedrijf behandelen, maar kies voor kwaliteit, goede voorbereiding, juiste en hoogwaardige verfproducten, gekwalificeerd en geschoold (Nederlands sprekend) personeel, en kies bovenal voor garantie.

Wij hebben iets te verliezen bij slecht schilderwerk , namelijk u, onze gewaardeerde klant.

Lees ook: http://www.weblogzwolle.nl/content/view/36385/55/ voor iemand die wel in zee ging met een dergelijk bedrijf.

 

 

 

Toch maar een erkend bedrijf? was last modified: juni 21st, 2014 by Fred

Bericht :