Jaren 30 woning

Jaren 30 woning

#0er jaren woning geheel geschilderd door Schildersbedrijf de Bruin Schiedam

Jaren 30 woning

Een 30er jaren woning heeft altijd een bijzondere uitstraling. De status, klasse, en bouwstijl van dergelijke woningen maakt u als bezitter van zo’n pand terecht een trotse eigenaar.

Deze woningen hebben altijd authentieke elementen, zoals bijzondere deuren en kozijnen. Het zal u niet verbazen dat regelmatig onderhoud van uw woning noodzakelijk is.

Na verloop van tijd wordt de verf dof, en er ontstaan kleine scheurtjes waardoor vocht de kans krijgt om in het zwakke houtwerk te dringen. De door Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam gebruikte professionele verf en lak systemen hebben zeer bijzondere eigenschappen waarbij regen en vocht niet naar binnen kunnen dringen, maar het reeds aanwezige vocht wel naar buiten.

Dit klinkt als een ongeloofwaardig verhaal maar de betere verfproducenten zoals Sigma komen regelmatig met nieuwe verf systemen die ademend of vochtregulerend zijn en over UV filters beschikken.

Een technisch verhaal, …maar neemt u gerust van ons aan dat het werkt, en niet alleen vocht , schimmel in uw houtwerk voorkomt, maar het gebruik van deze verf zorgt tevens voor een jaren lang bijzonder fraai resultaat.

Wij van Schildersbedrijf de Bruin zijn gespecialiseerd in het onderhoud van dergelijke klassieke woningen, in Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen en geven u altijd een geheel vrijblijvend en gratis advies.

Door steeds maar weer over oude verflagen te schilderen en goedkope (of kwalitatief mindere) verf te gebruiken is er in de offerte die u als consument ontvangt grote verschillen. Vraagt u een offerte bij ons, dan kunt u er zeker van zijn dat hier automatisch de beste behandeling en de het beste verfsysteem wordt gebruikt.

En is het houtwerk van uw woning toch op bepaalde plaatsen aangetast door vocht, dan zijn wij in staat om dit onzichtbaar voor u te herstellen.

Zie hieronder het resultaat van een van de kozijnen van deze bijzondere woning VOOR en NA de behandeling.

 

Kozijn VOOR behandeling door Schildersbedrijf de Bruin Schiedam Kozijn NA behandeling door Schildersbedrijf de Bruin Schiedam

(Klik op de foto voor een vergroting)

Jaren 30 woning was last modified: februari 21st, 2015 by Mike

Bericht :