Renovatie Dakkapel

Renovatie Dakkapel

Renovatie Dakkapel

Renovatie Dakkapel : Voor de renovatie en het onderhoud van uw dakkapel bent u bij Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam aan het juiste adres.

Voor de renovatie van deze dakkapel van een klassieke woning in Schiedam zijn we grondig te werk gegaan.

De dakkapel is ontdaan van oude verf en plamuur lagen, geheel tot het blanke hout, waarna deze is behandeld met een vochtwerende primer.

Voorts zijn diverse lagen ondergrond en de uiteindelijke verflaag aangebracht.

Laat uw dakkapel net als de rest van uw woning iedere 2 tot 3 jaar controleren, en afhankelijk van de situatie iedere 3-5 jaar onderhouden.

Niet alleen kan uw dakkapel er dan weer jaren tegen, maar u voorkomt daarmee hogere uitgaven, zoals de vervanging van uw dakkapel, of delen daarvan.

Door de boegdelen, zijwanden en kozijnen frequent door ons te laten controleren en indien nodig onderhouden, voorkomt  u lekkage, en schimmels.

Daarnaast zorgen wij weer voor prima bewegende en afsluitbare kozijnen, Zo is uw woning beter te ventileren en beter te beveiligen.

Davey StaandWat bepaald de frequentie van het onderhoud?  De ligging van uw object of woning ten opzichte van de zon, regeninval, wind, de kwaliteit van de ondergrond, de aard en staat van uw pand, de methode van beglazing, en de kwaliteit van de gebruikte materialen, bepalen de levensduur van de verflaag.

Zonlicht en dekkende kleuren

Dekkende lak lagen bevatten een grote hoeveelheid pigment. De belangrijkste functie van dit pigment is om deze ‘kleur te geven aan de verf’. Daarnaast heeft het nog een andere functie, namelijk het absorberen en reflecteren van zonnestralen en UV licht. Er is wel een verschil tussen lichte en donkere dekkende aflakken. Zonlicht wordt door de lichte kleuren gereflecteerd. Donkere dekkende laklagen absorberen de lichtstralen, waardoor in die laklaag grote temperatuurschommelingen ontstaan. Die de levensduur niet ten goede komen. Daarom zijn lichte kleuren bij extreme zonbelasting vaak beter dan donkere kleuren. Grondverf die qua kleur zo dicht mogelijk bij de aflak komt, voorkomt spanningen in de verflaag.

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing. Zeker als het de buitenzijde van uw woning betreft. Het gaat natuurlijk ook om een adequate bescherming. Zowel de verflaag als de ondergrond blijven langer goed door tijdig onderhoud. Als zo op het oog en op enige afstand alles nog prima lijkt, betekent dat niet dat het onderhoud uitgesteld kan worden. Hierop bezuinigen is dan ook uiteindelijk een dure keuze. Onder de verflaag spelen zich allerlei processen af die de verlaag kunnen aantasten.

Belangrijk :

Ieder verfsysteem heeft eigen intervallen voor periodiek en groot onderhoud. Door volgens een vast schema te werk te gaan, verkrijgt u een goede basis waarop het schilderwerk jarenlang in optimale staat te houden is met eenvoudige onderhoudsbeurten. Periodiek onderhoud omvat het regelmatig aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en het tijdig herstellen van gebreken. Laat u door ons gratis en vrijblijvend een meer-jaren plan opstellen, u heeft dan geen zorgen over de staat van het houtwerk van uw woning of bedrijfspand. Onderhoud uitstellen zorgt feitelijk altijd voor hogere kosten.

Laat uw woning dan ook gratis door ons controleren en laat ons meedenken over een juiste aanpak voor het onderhoud en zelfs de waarde vermeerdering van uw kostbare bezit.

Renovatie Dakkapel

Renovatie Dakkapel was last modified: februari 9th, 2015 by Fred