Schildersbedrijf Schiedam

Schildersbedrijf Schiedam

Schildersbedrijf Schiedam of Schildersbedrijf de Bruin is het bedrijf voor het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, en al 70 jaar een begrip in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en omstreken.

Wij verzorgen zowel buiten en binnen schilderwerk of verfraaien van uw woning of bedrijfspand, en werken voor particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren.

Ons bedrijf is breed inzetbaar met een specialisatie van oude klassieke of monumentale panden tot modernere bedrijfspanden of objecten.

Diensten:

  • Buitenschilderwerk en renovatie
  • Binnenschilderwerk & Behangen
  • Plafonds, sierlijsten en ornamenten
  • Behandelen van houtrot
  • Spuiten van Spack of verf voor wanden, plafonds, meubilair etc.
  • Kleur- en materiaaladvies
  • Deuren en kozijnen hangen
  • Kitten, anti-schimmel behandeling
  • Projecten van verf en schilder werken

Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam is een echt familie bedrijf van vader op zoon, met vakbekwame en gecertificeerde schilders. Onze vakkennis blijft op peil door periodieke scholing op het gebied van nieuwe producten, verfsystemen, technieken en veilig werken. Wij beschikken over alle certificaten van steiger en stellingbouw en opzet, VCA (veiligheid)

Bij ons is afspraak een afspraak, en houden wij de kosten zo laag als mogelijk.

Ons werkgebied is SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

Voor vakkundig en betaalbaar binnen- en buitenschilderwerk bent u bij Schildersbedrijf de Bruin dan ook helemaal aan het juiste adres.

Wij zijn een schildersbedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van buiten – en binnenschilderwerk, muren, wanden en plafonds en meubilair spuiten, wandafwerking, behangen van glasvezel of dessin behang.

Wij streven naar het leveren van service en kwaliteit, waarbij ons werk gezien kan worden als het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zien liever een tevreden klant die ons nog eens terug belt of ons aanbeveelt bij kennissen of relaties dan een ontevreden klant. Daarom zullen wij ook alles doen wat mogelijk is om uw opdracht uit te voeren zoals u dat kunt verwachten van een professioneel Schildersbedrijf.

 

 

Logo normaal

Schildersbedrijf de Bruin is de schilder van Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam en omstreken. Onze schilders en schilderwerk is de allerbeste keuze voor een Schildersbedrijf in Schiedam.
Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilder  buitenschilder werk, speciaal voor binnen gelden in de winterperiode bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Voor het schilderwerk buiten is Schildersbedrijf de Bruin ook uw schilder in Schiedam en Vlaardingen. Daarnaast kunt u Schildersbedrijf de Bruin  inzetten als winterschilder, voor onderhoud, behang of het verplaatsen of hangen van kozijnen en  deuren deurposten . Uw vakman de schilder van schiedam is een ouderwets schildersbedrijf in Schiedam.

Ons bedrijf  is gelegen in zuid Holland en vanwege de vele monumentale klassieke oude panden in Schiedam bijzonder ervaren in de restauratie het onderhoud en het beheer van dergelijke oude panden. Vertrouw uw monument of monumentaal pand alleen aan de beste schilder van Schiedam.

Buiten schilderen zijn wij ook uw behanger van glasvezel of scan behang ,  stucen , stukadoor van wanden en plafonds. De behandeling van houtrot. Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren en schildersbedrijven . Voor de renovatie of het herstel van oude panden , roest verwijderen ,  anti roest behandelingen, reparatie aan  dakgoot , kozijn , het aflakken of verven of sausen van uw woning of bedrijfspand.

Schildersbedrijf Schiedam was last modified: juni 21st, 2014 by Fred