Baby of Kinderkamer

Baby of Kinderkamer

Kinderkamer

Baby en Kinderkamers :

Babykamers: Wij gebruiken voor kinderkamers (en meubilair) alleen verf uit categorie 1. Deze op de verpakking aangegeven codering geeft aan dat de verf bijzonder weinig of geen oplosmiddelen bevat. Hierbij brengen wij drie dunne lagen aan in plaats van één dikke laag. Hierbij is het wel noodzakelijk dat de verf minstens een week kan drogen voordat de kamer in gebruik kan worden genomen. Ook gebruiken wij vaak een binnenbeits, dit verdient op onbehandeld hout zeker de voorkeur omdat het in het hout trekt en dun aangebracht kan worden.

Tiener kamers: Dat kinderen van kleur houden is natuurlijk geen geheim. Een kind kan minutenlang bezig zijn met het kiezen van een potlood in de perfecte kleur voor zijn eigen creatie. De kleurencombinatie die ze uiteindelijk maken zijn niet altijd even logisch of zelfs geslaagd, maar toont wel aan hoe belangrijk kleuren zijn voor kinderen. Hun eigen slaapkamer zullen kinderen dan ook graag kleurrijk willen inrichten.

Het idee dat een jongenskamer blauw en een meisjeskamer roze moet zijn is al heel lang achterhaald. Tegenwoordig zijn zo goed als alle kleuren gepast voor zowel jongens- als meisjeskamers, op voorwaarde dat ze slim gecombineerd worden.

Schildersbedrijf de Bruin kan u adviseren, en indien gewenst een kleuren stalen geven of zelfs een proefopzet maken zodat uw kind zelf kan bepalen welke kleur zijn of haar voorkeur heeft.

De trend:

Of u een klassieke baby of kinderkamer wenst of een kamer volgens de laatste trends, u zegt het maar. Bij de laatste trend is het vaak ‘trendy’ om opvallende kleuren in combinatie met wit te gebruiken voor kinderkamers. Zo is de combinatie navy of zee blauw met feloranje en wit altijd een voltreffer. Maar ook andere tinten blauw en oranje combineren voortreffelijk. Voor meisjes is de combinatie lichtgroen, geel, roze en wit heel erg mooi. Het geeft een zachter effect maar is toch heel kleurrijk. Wat u ook kiest, gebruik in elk geval niet te veel kleuren, zodat het geen kakofonie van kleuren wordt maar beperk het tot 2 -4 kleuren maximaal.

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

Baby of Kinderkamer was last modified: april 25th, 2014 by Mike