Behangen

Behangen

Behang

Behang en wandafwerking

Voor het behangen van uw wanden bent u bij schildersbedrijf de Bruin aan het juiste adres. Wij behangen de wanden van uw woonkamer, slaapkamer, of gang in ieder gewenst dessin of structuur. Van traditioneel behang tot glasvezel of scan behang.

Glasvezel Behang

Glasvezel behang wordt ook wel scan of glasvlies behang genoemd en is sterk, voordelig, en heeft de eigenschap om kleine scheuren en oneffenheden in de wand op te vullen of te camoufleren.

Glasvezel behang is daarom zeer geschikt voor grotere ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen etc, maar door de vele verschillende structuren ook bijzonder goed voor woonkamers, trappen, gangen. Na het aanbrengen van glasvezel behang kunnen wij dit in iedere kleur schilderen.

En wanneer de ruimte weer een schilderbeurt nodig heeft, of de kleuren u vervelen, dan kan er zonder meer weer een nieuwe kleurlaag worden aangebracht. Glasvezel is onderhoudsvrij. En mocht een stuk van uw wand beschadigen dan kan dit plaatselijk worden gerepareerd.

Wij kunnen u voorbeelden laten zien van dit behang en u adviseren. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want glasvezel behang is bijzonder prijs vriendelijk.

Glasvezelbehang

Dessin Behang

Voor het aanbrengen van allerlei dessin behang kunt u ook bij Schildersbedrijf de Bruin terecht.

Vliesbehang (fleece) Vliesbehang is behang met een papier of vinyl toplaag, met een rug van vlies.

Vinylbehang Behang met een vinyl toplaag en een papieren rug, we onderscheiden:

Geschuimd vinyl

  • Een goedkopere vinyl met een dikke schuimlaag.(b.v. granolstructuur) Het schuim hierop is erg gevoelig voor de opname van vuil. Minder geschikt voor ruimtes waar bijvoorbeeld veel gerookt of gekookt wordt.

Vvlakvinyl-matvinyl

  • Deze kwaliteiten zijn voorzien van een hardere toplaag en zijn hierdoor duurzamer en afwasbaar. Vlakvinyl is vaak glanzend en heeft daardoor veel kleurnuances. Deze vinylsoorten zijn in zeer veel stijlen en kleurvarianten te krijgen. VlakVinylbehang-matvinyl is waterbestendig en kan op alle plaatsen worden gebruikt, dus ook in ‘natte’ ruimtes.

Behangpapier

Papierbehang is traditioneel behang van papier, dit bestaat meestal uit een boven- en onderlaag van papier. Deze behangsoort of behangpapier is meestal goedkoper en verkrijgbaar in vele stijlen en structuren.
De dikkere soorten zijn gemakkelijker te verwerken, en geven een mooier resultaat.

Raufaser

Behangpapier met een houtvezel. Erg voordelig behang dat overgeschilderbaar is.Er zijn grote verschillen in dikte/ kwaliteit van het papier en grofte van de houtvezels.

 

Alleen behangklaar maken van uw wanden:

Heeft u onze hulp nodig met het behangvrij of behangklaar maken van uw wanden? Geen probleem. Wij bereiden uw wanden voor op een prima resultaat.  Geen vouwen, of oneffenheden. Gewoon een gladde wand voorzien van een professionele voorstrijk zodat het behang niet meer loslaat, ook niet na enkele jaren.

Wij zorgen ook voor behangklare wanden:

  • Oude behanglagen verwijderen
  • Scheuren of gaatjes vullen
  • Oneffenheden verwijderen
  • impregneren van sterk zuigende ondergronden

Op het gebied van plafond – en wandafwerking, bent u bij schildersbedrijf de bruin aan het juiste adres. Wij kunnen ieder type plafond en iedere soort wand, afwerken op de manier die u wenst. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand de uitstraling die u wenst. Of u de plafonds en wanden nu wilt laten schilderen, behangen of spuiten.

Wij zorgen ervoor dat oneffenheden, gaten en scheuren worden weggewerkt en zelfs worden voorkomen. Om dat te realiseren, werken wij voor de plafond- en wandafwerking met geavanceerde hoogwaardige materialen.

Heeft u eerst advies nodig?

De mogelijkheden van wandbekleding is bijna onbeperkt van structuur verf tot dessin behang of glasvlies behang. Kies de juiste sfeer, indien gewenst adviseren wij u, en wij zorgen voor de rest, van een goede voorbewerking van uw wanden, glad, strak en op de juiste manier voor behandeld zodat uw wandbekleding of behang niet los laat, ook niet na een paar jaar.

Producten:

Na het behangen kunnen wij uw wanden of plafond sauzen waarbij de kleurkeuze oneindig is. Naast reguliere ‘gewone’ muurverf voeren wij ook producten of muurverf met extra bijzondere eigenschappen zoals:

Metallic muurverven : voor een bijzonder kleureffect en een exclusieve uitstraling voor woonkamers en slaapkamers.

Een bacteriebestendige muurverf : speciaal ontwikkeld voor wanden in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, scholen, openbare gelegenheden, of badkamers.

Speciale verf: Wij kunnen vuilafstotende verf aanbrengen, indien gewenst zelfs met een extra dubbele laag, (Tienerkamers, garages etc.) zodat uw wanden altijd afneembaar zijn met slechts een vochtige doek.

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

 

 

Behangen was last modified: april 25th, 2014 by Mike