Buiten Schilderwerk

Buiten Schilderwerk

Buiten

Buiten Schilderwerk :

Het buitenschilderwerk, van uw woning of bedrijfspand is regelmatig aan onderhoud toe. Goed schilderwerk beschermt en verfraait uw huis, woning, pand op object.

Met buitenschilderwerk wordt het verfwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook schuttingen of schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder, houtwerk aan uw balkon, vensterbanken, luiken, maar ook uw buiten meubilair, tuintafel, tuinset of tuinbank.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Buitenschilderwerk is minimaal een keer in de vijf jaar toe aan een nieuwe verflaag. Tenminste, als u dit door ons laat aanbrengen. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, kan vocht het houtwerk van uw woning permanent aantasten en is het zonder meer tijd voor een schilder. Schildersbedrijf de Bruin kan jaarlijks vrijblijvend bepalen of een gehele of gedeeltelijk onderhoudsbeurt noodzakelijk is.

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor het behoud van uw kostbare object maar ook een investering, of zelfs waarde vermeerdering.

Een veel gemaakte fout door huizen bezitters is te denken dat de nog redelijk uitziende kozijnen op de begane grond overeenkomstig zijn met de rest van de woning. Door weersinvloeden kan de situatie op lastiger te bereiken plaatsen echter een heel ander beeld geven.

Omdat hout nu eenmaal werkt, zullen zelfs na de behandeling van een professionele schilder er binnen 5 jaar scheuren ontstaan waardoor het vocht en regenwater het houtwerk kan binnendringen.

Het gevolg is vaak onzichtbaar houtrot, onder de verflaag tast het houtwerk aan dat zich als een spons zal gedragen en nog meer vocht zal opzuigen en verder zal gaan rotten, waardoor kozijnen en gevel vervangen zullen moeten worden. De kosten hiervan zijn vele malen groter dan een periodieke controle door onze schilders.

Wij kunnen uw woning of pand controleren en u geheel vrijblijvend adviseren.

Belang van Schilderwerk :

Zoals gezegd zorgt goed schilderwerk dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als uw woning regelmatig geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over houtrot.

Het is belangrijk dat het schilderwerk van uw woning vakkundig uitgevoerd wordt. Denk aan het schilderen van lastige details of kwetsbare plekken, zoals de onderkant en bovenkant van deuren en kozijnen. Ook voldoende laagdikte van de verf is essentieel voor de kwaliteit van het schilderwerk.

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

 

Buiten Schilderwerk was last modified: april 25th, 2014 by Mike