Houtrot

Houtrot

houtrot

Houtrot behandeling

Een eerste teken van houtrot is verkleurd hout. Maar door verf of beits is deze rotting niet altijd zichtbaar. Houtrot zit vaak verborgen onder een laag verf. Let dus goed op:

  • Scheuren, openstaande verbindingen.
  • Oneffenheden in de beschermende laag.
  • Bruinzwarte verkleuring van het hout.
  • Zachte plekken in het hout die u met een schroevendraaier zo indruktĀ (bij kloppen op het hout klinkt het vaak hol).
  • Klemmende ramen en deuren door uitzetting van vochtig hout.

Laat Schildersbedrijf de Bruin uw woning of pand controleren op houtrot.

Wij kunnen houtrot opsporen en definitief behandelen, de rotte delen verwijderen en vervangen of deels vervangen, en weer voorzien van een nieuwe verflaag.

Weersinvloeden zoals regen, wind en zon. tasten het verfwerk van uw woning aan, waardoor dit kan gaan scheuren. Dit zal weer tot gevolg hebben dat vocht in het houtwerk van uw kozijnen, deuren en gevel kan dringen.

Het hout zal gaan rotten en zich daarna als een soort spons gedragen en nog meer vocht doorlaten en zelfs opzuigen. Een gratis periodieke controle door Schildersbedrijf de Bruin en goed onderhoud zorgen ervoor dat het schilderwerk en hout langer veel meegaat, en u voor hogere kosten zal behoeden.

Wij gebruiken alleen duurzame professionele producten zoals sigma verf, dit betekent niet alleen een mooier eindresultaat, maar ook een langere levensduur van de verflaag. Wist u dat de door ons gebruikte verfsoorten minder oplosmiddelen hebben en tegelijkertijd een goede kwaliteit voor het buitenschilderwerk garanderen. En dat is wel zo prettig voor uw gezondheid en het milieu!

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

Houtrot was last modified: april 25th, 2014 by Mike