Kitten

Kitten

Kitten

Waterdicht Kitten van uw badkamer, sanitair en verfwerk:

Zowel bij het binnen als buiten schilderwerk kan het soms nodig zijn om naden op te vullen of te kitten zodat er geen vocht binnendringt, of gewoon omdat het er optisch beter uitziet.Maar ook voor het waterdicht kitten van aanrechtbladen , wc’s , badkamermeubelen etc. kunt u bij Schildersbedrijf de Bruin terecht .

Het geheel verwijderen van oude kitlagen is bijzonder cruciaal. Alleen het volledig vet en silicone vrij maken van de ondergrond garandeert een uitstekende en waterdichte hechting van de nieuwe kitlaag.

Een kitnaad moet goed worden aangebracht en na enkele jaren worden vervangen.

Gebeurd dat niet of niet goed dan geeft u vocht de kans om binnen te dringen, waardoor Schimmels kunnen ontstaan die bijzonder slecht zijn voor de gezondheid van u en uw gezin. U wilt toch geen lekkages?

Behalve ongezonde zwarte schimmels ontstaat er een nare geur in uw keuken of badkamer? Bij bovenwoningen kunt u zelfs aansprakelijk worden gesteld door uw onderburen.

Laat uw kit voegen daarom tijdig door ons nazien en/of vervangen. Schildersbedrijf de Bruin voor professioneel en 100% waterdicht aangebrachte nieuwe kitlagen.

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

 

Kitten was last modified: april 25th, 2014 by Mike