Projecten

Projecten

schoolkantine

Schilders bedrijf de Bruin uit Schiedam

wordt vaak benaderd of ingehuurd voor de ‘grotere’ schilder projecten.

zo kunnen wij onder andere veel bedrijven, scholen, bibliotheken en ziekenhuizen tot onze klantenkring rekenen.

Onlangs hebben wij enkele projecten voor het Erasmus ziekenhuis uit Rotterdam uit mogen voeren, maar ook alle woningen van een volledig vakantiepark waarbij onze schilders vanwege de grootte van dergelijke projecten vaak intern verblijven of overnachten.

Schildersbedrijf de Bruin kunt u dan ook inhuren voor een enkele deur of kozijn tot veel grotere projecten.

Wij hebben de afgelopen jaren meerdere grote projecten uiteenlopend van herinrichten en decoreren van een van de belangrijkste monumenten in Schiedam tot de complete afwerking van de buiten gevels van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam mogen realiseren.

Het merendeel van deze projecten wordt uitgevoerd op basis van prestatie-
afspraken: resultaatverplichtingen, waarbij Schildersbedrijf de Bruin wordt afgerekend wordt op de kwaliteit van het werk en de geleverde service. Dergelijke garanties kunnen wij geven omdat we zeker zijn van een goed resultaat, gebaseerd op jaren lange ervaring en kennis.

Dezelfde kennis en kunde die u ook kunt verwachten bij alleen het schilderen van een enkel deur of kozijn. Met liefde voor het vak, maakt het niet uit hoe groot of klein de opdracht is, het enige wat uitmaakt is het resultaat.

Erasmus

 

Schildersbedrijf de Bruin uit SCHIEDAM kunt u dan ook met een gerust hart inhuren voor een enkele deur of kozijn bij een particulier tot de veel grotere projecten.

 

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

www.schildersbedrijfdebruin.nl SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

 

Projecten was last modified: april 25th, 2014 by Mike