Sierlijsten Ornamenten

Sierlijsten Ornamenten

Lijsten en Ornamenten

Sierlijsten en Ornamenten

Vandaag de dag is het absoluut niet noodzakelijk om een statige woning uit de 18e eeuw te bezitten om uw woning te verfraaien met plafond en wand sierlijsten, ornamenten en rozetten.

Door uw woning te voorzien van gipsen ornamenten en deze direct te laten afwerken en schilderen, door Schildersbedrijf de Bruin creƫert u een bijzondere eigen luxe stijl.

Een stijl die vandaag de dag past in een klassieke barokke omgeving, maar ook in een moderne woning of een combinatie hiervan.

Sierlijsten, ornamenten en rozetten kunnen in principe in iedere ruimte van de woonkamer, gang, slaapkamer, badkamer of zelfs toilet worden aangebracht.

Het aanbrengen van dergelijke lijsten en ornamenten maken uw woning optisch vaak groter of hoger, maar zorgen hoe dan ook voor een exclusieve, decoratieve en stijlvolle uitstraling.

  • Ambachtelijk en traditionele lijsten en rozetten voor wanden en plafonds
  • Sierlijsten en ornamenten van hoge kwaliteit
  • Restauratie en renovatie van uw plafonds en wanden

Sierlijsten en Ornamenten in mijn woning?

In iedere woning past lijstwerk. Of dit nou een oud herenhuis met ornamenten en klassiek lijstwerk is, of een stadswoning of zelfs een nieuwbouwhuis. Een sierlijst geeft direct een bijzonder klassieke en gezellige sfeer en stijlvolle uitstraling. Lijstwerk en ornamenten zijn van gips en worden altijd op een vlakke ondergrond aangebracht, en komen het beste tot hun recht op een mooi glad gepleisterd plafond of wand.

Offerte:

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan, en laat u verbazen over onze voordelige tarieven.

Schildersbedrijf de Bruin | Sierlijsten Ornamenten : SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en omstreken

Sierlijsten Ornamenten was last modified: april 25th, 2014 by Mike